HONDERD KILO COCAïNE GEVONDEN IN APPARTEMENT IN DEURNE

De Antwerpse politie heeft dit weekend bij een huiszoeking in een appartement in Deurne maar liefst 100 kilogram cocaïne gevonden. Dat schrijft Gazet Van Antwerpen en het Antwerpse parket bevestigt het nieuws. Een 27-jarige man en een 16-jarige jongen zijn als verdachten opgepakt.

Het was de twintiger die zaterdagavond door de politie in de buurt van het Boekenbergpark werd betrapt met een winkeltas waarin acht kilogram cocaïne zat. De man reed met een step rond in de volgens de politie door druggebruik en -verkoop geteisterde buurt en gedroeg zich verdacht: hij deed wat telefoontjes, belde vervolgens aan bij een appartementsgebouw en kreeg daar een tas overhandigd van een jongen.

De politie vermoedde dat er een drugsdeal had plaatsgevonden en hield de man, die zich verzette en probeerde te vluchten, tegen. Toen bleek dat er een grote dealershoeveelheid cocaïne in de tas zat en hij ook nog eens 1.000 euro cash en een extra gsm op zak had, werd de verdachte opgepakt.

In het appartement waar de man de tas had ontvangen, bleek een 16-jarige jongen aanwezig en vond de politie nog eens 100 kilogram cocaïne en 220.000 euro cash. De politie nam ook vier alarmpistolen en een geldtelmachine in beslag.

De 27-jarige verdachte, geen onbekende in het drugsmilieu, is intussen door de onderzoeksrechter aangehouden. De 16-jarige werd voor de jeugdrechter gebracht.

2024-04-29T08:50:17Z dg43tfdfdgfd