STEPRIJDER IN HASSELT OMGEKOMEN ALS GEVOLG VAN EEN VAL

Een 37-jarige man uit Hasselt, die maandagochtend levenloos langs zijn elektrische step was aangetroffen, is wellicht gevallen. Rond 7 uur was de dertiger teruggevonden in de slingerende Mombeekdreef in Wimmertingen (Hasselt).

Het parket van Limburg stelde een forensisch deskundige aan om een eerste onderzoek te verrichten op de plaats van het voorval. Er was maandagvoormiddag nog veel onduidelijkheid over de omstandigheden. De politie Limburg Regio Hoofdstad (LRH) sloot de weg af. De brandweer van de hulpverleningszone Zuid-West Limburg werd opgeroepen om een tent te plaatsen om het slachtoffer af te schermen.

"Er zijn geen aanwijzingen gevonden van een aanrijding met een andere partij. De man is gewoon met zijn step ongelukkig ten val gekomen," vertelt persmagistraat Anja De Schutter van het parket van Limburg. De 37-jarige man heeft de val met zijn step dus niet overleefd. Er was blijkbaar enige tijd verstreken tussen de val en het ogenblik dat een voorbijganger de onfortuinlijke dertiger had zien liggen.

2024-05-06T16:38:53Z dg43tfdfdgfd