EXTREEM GEVAL VAN VEREENZAMING? POLITIE ONTDEKT LICHAAM VAN ZESTIGER DIE WELLICHT AL JAAR GELEDEN STIERF IN WONING IN ANTWERPEN

De politie deed de trieste ontdekking vorige week in een pand aan de Amerikalei, niet ver van het Vlinderpaleis. Samen met de deurwaarder was de wijkagent naar het huis getrokken om beslag te leggen op de inboedel van de man. Hij had immers al maanden geen rekeningen meer betaald. 

Eens binnen ontdekten ze dat de brievenbus uitpuilde van de ongelezen post. In een kamer op de eerste verdieping vonden ze vervolgens het lichaam van de man terug. Onmiddellijk was duidelijk dat hij al een hele tijd geleden overleden was. Het exacte tijdstip van overlijden kan niet meer bepaald worden, maar vermoedelijk lag het lichaam er al een jaar. 

De wetsdokter kwam ter plaatse, maar kon vaststellen dat het ging om een natuurlijk overlijden. De precieze doodsoorzaak was na al die tijd niet meer te achterhalen, maar er is alleszins geen sprake van een verdacht overlijden. Het lichaam van de man werd dan ook meteen weer vrijgegeven. De begrafenis vindt vrijdag plaats, in de parochiekerk in Lint.

2024-04-17T15:00:21Z dg43tfdfdgfd