‘GOED NIEUWS VOOR RWDM EN KAPITEIN REINE-ADéLAïDE: GEEN HERSENBLOEDING’

Jeff Reine-Adélaïde, de kapitein van RWDM was lange tijd buiten bewustzijn tijdens de match tussen RWDM en Sporting Charleroi. Reine-Adélaïde kreeg een bal erg hard in zijn gelaat en verloor vervolgens zijn bewustzijn. Er werd gevreesd voor een mogelijke hersenbloeding, maar Het Laatste Nieuws meldt dat hier gelukkig geen sprake van is.

Reine-Adélaïde kreeg een bal erg hard in zijn gezicht tijdens de match tussen RWDM en Charleroi. Reine-Adélaïde was hierdoor langere tijd buiten bewustzijn. De kapitein van RWDM heeft geen hersenbloeding, maar wel een zware hersenschudding opgelopen. 

Op dit moment heeft Reine-Adélaïde geen last van nawerkingen. Omdat het om een zware hersenschudding gaat wordt er wel verwacht dat het seizoen van de aanvoerder van RWDM er nu op zit. De match tussen RWDM en Charleroi eindigde uiteindelijk in een 1-3 zege voor Charleroi. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

2024-05-05T11:13:23Z dg43tfdfdgfd