‘SPELERS STANDARD DREIGEN MET BOYCOT, OPNIEUW AANGEKLAAGD, NU VANUIT BELGIë’

De donkere wolken blijven zich verzamelen boven Standard. De Amerikaans eigenaar 777 Partners heeft naast de 16 lopende aanklachten in de Verenigde Staten is nu ook in België aangeklaagd. Dit is gedaan door voormalige voorzitter Bruno Venanzi en de aandeelhouders van Immobilière du Standard, weet Het Belang van Limburg.

Na de verkoop van Standard in 2022 wachten de vorige voorzitter en de voormalige aandeelhouders van de vastgoedgroep nog altijd op de tweede betalingsschijf. Zij willen nu dat de druk op 777 Partners wordt opgevoerd door beslag te laten leggen op de activa van 777 in België.  Binnen een tiental dagen wordt er een uitspraak verwacht.

Venanzi en de voormalige aandeelhouders zijn niet de enigen die op geld wachten van de eigenaar van Standard. Ook de spelers van De Rouches hebben hun salaris van april nog niet ontvangen. Sommige spelers hebben gedreigd niet meer te spelen als ze niet betaald worden. De directie verzekert de spelers dat de lonen aan het eind van deze week betaald worden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

2024-05-07T05:19:39Z dg43tfdfdgfd