TRUMP'S POTENTIëLE VICE-PRESIDENT SHOCKEERT MET HAAR AUTOBIOGRAFIE WAARIN ZE VERTELD DAT ZE HAAR HOND HEEFT GEDOOD

"Ik haatte die hond." Harde en hartverscheurende woorden waar helaas ook daden op zouden volgen.

In volle Amerikaanse presidentsverkiezingscampagne heeft Kristi Noem, gouverneur van South Dakota en mogelijke vicepresident van Donald Trump, haar landgenoten (en ook daarbuiten) geschokt met verhalen uit haar binnenkort te verschijnen boek, "No Going Back: The Truth on What's Wrong with Politics and How We Move America Forward".

De dood van haar 14 maanden oude hond

Volgens The Guardian van 27 april zou Noem in haar boek het verhaal vertellen hoe Cricket, een jonge hond van slechts 14 maanden oud van het ras Duitse Staande Korthaar, koelbloedig is vermoord.

  

En dat door zijn baasje. De hond zou gebruikt worden voor de jacht op fazanten, maar Kristi Noem begon zijn gedrag als agressief te beoordelen.

Noem gebruikte zeer harde woorden om deze scène te beschrijven, waarbij ze duidelijk haar haat tegenover het dier liet blijken: ze noemde hem "onhandelbaar", "gevaarlijk" en "zonder enige waarde als jachthond". Helaas werden deze woorden gevolgd door daden. En nadat ze had toegegeven de hond te haten, legt Noem uit hoe vastberaden ze was om hem uit te schakelen. Zo besloot ze hem neer te schieten. 

Kristi Noems excuus

Zonder aarzeling legde Kristi Noem uit dat ze van dieren houdt en dat hoewel het niet prettig was, ze Cricket moest doden.

In deze daad vond de gouverneur ook positieve aspecten: volgens haar toont dit verhaal haar kracht en vastberadenheid in de politiek, dezelfde kenmerken die haar in het dagelijks leven typeren.

Kristi Noem beweert niet bang te zijn om moeilijke, vieze of lelijke dingen te doen. In haar boek voegde ze zelfs toe dat ze drie geitjes had gedood die al 25 jaar deel uitmaakten van de familie.

Veroordeeld door tal van politici, hebben deze uitspraken ook verontwaardiging opgeroepen bij andere aanhangers van Donald Trump. Wat betreft het Amerikaanse volk, bleek uit een peiling gerapporteerd door The Guardian dat 81% van de Amerikanen deze schietpartij op Cricket sterk afkeurt.

Lees ook :

Een vrouw koopt een Duitse herder puppy: 24 uur later belt ze in tranen het dierenasiel op

Schokkende ontdekking: asiel vindt hond vastgebonden aan slee met hartverscheurend briefje

2024-05-10T04:28:10Z dg43tfdfdgfd