'ANDERLECHT KLOPTE IN DE WINTER TEVERGEEFS AAN BIJ EX-UNIONIST'

RSC Anderlecht heeft in de winterstop geprobeerd om Siebe Van der Heyden aan de trekken. Met die informatie pakt La Dernière Heure uit. De voormalige speler van Union bedankte evenwel voor het aanbod.

In de winterstop ging Anderlecht op zoek naar een nieuwe centrale verdediger. Paars-wit klopte daarom aan bij RCD Mallorca. Daar had Van der Heyden destijds geen basisplaats. Anderlecht wilde de verdediger een uitweg bieden, maar die vond het niet het moment om terug te keren naar de Belgische competitie.

Van der Heyden speelde in de jeugd van Anderlecht en kwam via KV Oostende en FC Eindhoven bij Union terecht. In de zomer van 2023 liet de man met één cap voor de Rode Duivels het Dudenpark achter zich om aan de slag te gaan bij Mallorca.

Dit seizoen speelde Van der Heyden slechts zes duels in La Liga en vijf duels in de Copa del Rey. Bij Mallorca heeft de verdediger nog een contract tot medio 2028.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

2024-05-04T14:25:07Z dg43tfdfdgfd