ANTWERP WIL EXTRA CREATIVITEIT EN RICHT PIJLEN OP... 35-JARIGE OFFENSIEVE MIDDENVELDER

Antwerp is op zoek naar (betaalbare) versterking voor volgend seizoen. In die optiek hebben ze met Tjaronn Chery gesproken, een 35-jarige offensieve middenvelder. De Nederlands-Surinaamse Chery kondigde ook al aan dat hij vertrekt bij zijn club, Maccabi Haifa.

Volgens Het Nieuwsblad zoekt Chery een club dichter bij huis en staat hij open voor een verhuis naar The Great Old. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan het Nederlandse NEC.

Chery begon zijn professionele carrière bij FC Emmen in Nederland en speelde vervolgens voor clubs zoals FC Groningen, FC Twente, Queens Park Rangers (QPR) in Engeland, en het Chinese Guizhou Hengfeng.

Hij staat bekend om zijn technische vaardigheden, dribbelvermogen en schotkracht. Gedurende zijn carrière heeft hij indrukwekkende doelpunten en assists geproduceerd.

In Nederland heeft hij ook enkele keren de aandacht van de nationale ploeg getrokken, hoewel hij nooit een vaste plek heeft veroverd.

Chery's reis door verschillende competities heeft hem een gevarieerde ervaring opgeleverd en heeft zijn reputatie als getalenteerde speler bevestigd.

2024-05-07T15:10:41Z dg43tfdfdgfd