TOLU LOOFT MECHELE NA STEUN TIJDENS INCIDENT: 'BEDANKT OM ER VOOR MIJ TE ZIJN'

De wedstrijd tussen Club Brugge en KRC Genk kende een hartverwarmend moment. In de tweede helft werd Tolu Arokodare onwel. Gelukkig kreeg de aanvaller steun van Club Brugge-verdediger Brandon Mechele.

Wankelende Tolu

Na ongeveer een uur spelen stond Tolu Arokodare niet meer stevig op zijn benen. Mechele ving de Nigeriaan letterlijk en figuurlijk op totdat de medische staf arriveerde bij het incident.

Eerdere botsing

Arokodare kwam iets eerder in de wedstrijd in botsing met Club Brugge-keeper Nordin Jackers, maar had toen nog geen klachten. Enkele minuten later was het toch raak.

Raar moment

Mechele kan zich het incident nog goed herinneren. ''Het was een heel raar moment. Ik dacht eerst dat hij me vastpakte om dan diep te lopen, maar hij bleef wel erg lang aan me hangen. Ik heb geprobeerd hem zacht neer te leggen, want het zag er niet goed uit'', vertelde Mechele aan Sporza.

De verdediger is blij dat hij kon helpen. ''Ik probeerde rustig te blijven, want met zo'n kolos was het ook niet makkelijk. Ik ben blij dat alles goed is met hem'', zei Mechele verder.

Mooi gebaar

Op sociale media kwam de spits met mooie woorden voor de actie van Mechele. 'Bedankt om er voor mij te zijn', schreef Tolu met daaropvolgend een hartje en biddende handjes.

KRC Genk speelt aankomende zaterdag tegen Cercle Brugge in de Jupiler Pro League Champions' Play-Offs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

2024-04-29T06:03:59Z dg43tfdfdgfd